Övervikt Kan Göra Musklerna Samla Fett

No Comments

Övervikt Kan Göra Musklerna Samla FettMusklerna feta människor kan välkomna fett med öppna armar, visar ny forskning.

Kraftigt överviktiga människor har tre gånger mer fett-byggnad enzym som kallas SCD1 i deras muskelceller än magra människor, forskarna rapporterar.

Det kan vara en anledning till varför det är mycket svårt att gå ner i vikt permanent genom kosten.

“Även om dessa resultat kan vara ganska nedslående nyheter för dem som vill omvända fetma genom koståtgärder, de belyser också vikten av motion, säger forskaren Deborah Muoio, PhD, i ett pressmeddelande.

Motion är känt för att producera stora förändringar i muskel metabolism, förklarar Muoio. Hon arbetar vid Duke University Sarah W. Stedman Nutrition och Metabolism Center.

Studien visas i Cell Metabolism.

Fett-Muskel Typ

Forskarna studerade muskelceller från magra och feta kvinnor. Överviktiga patienter var anpassade till magert patienter i samma ålder och ras.

Lust för kvinnor hade ett BMI (body mass index) över 25 eller mindre. Överviktiga kvinnor i studien hade ett BMI på 35 eller mer. Enligt CDC ger riktlinjer för BMI på 18,5-24.9 är normalt, 25.0 till 29,9 övervikt och 30 eller mer anses lida av fetma.

I första hand forskare kontrolleras SCD1 nivåer av deltagarna i musklerna. De fann tre gånger så mycket SCD1 i musklerna från att överviktiga kvinnor som studerats.

Gen Länk

Sedan har forskarna gjort vissa laboratorietester, vilket gjort att lutningen av kvinnor muskelceller producerar mer SCD1. Som drev muskelceller mot ansamling av fett, visar studien.

Gen Länk

Exakt varför fetma och SCD1 var för handen är inte känt. Det är inte klart vilket som kom först, fetma eller ökning av SCD1. Hur fetma orsakar SCD1 att gå upp, eller vice versa?

Forskarna beskriver en möjlighet.

Kroppen av recept för att göra SCD1 är lagrad i generna. Att bli överviktiga skulle kunna ändra på gener, en gradvis ökning av SCD1 produktion och programmering av musklerna för att gå upp i vikt.

När gener, som kan finnas kvar, forskarna notera, med hänvisning till studier av djur och forskning i stora grupper av människor (epidemiologiska studier).Möjliga Lösningar

Möjliga Lösningar

Kan det vara möjligt att skapa mediciner som mål muskel SCD1, påpekar forskarna. De vill också veta om fysisk aktivitet kan bidra till att minska SCD1 eller ändra dess effekt hos överviktiga personer.

Om du inte vill vänta på resultat, vi vet att fysisk aktivitet rekommenderas i hela styrelsen, av många skäl, utöver den minskning av vikt (inklusive hjärta och hälsa av ben). Få din läkare välsignelse innan du påbörjar ett nytt träningsprogram, speciellt om du har varit överviktig eller inaktiv.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *