Mjölk Hjälper till att Hålla Män Starka Ben

No Comments

Mjölk Hjälper till att Hålla Män Starka BenRiktiga män inte får äta paj, men det kan vara så att du vill dricka mjölk.

Antalet äldre män att få osteoporos, vilket gör dem mer mottagliga för frakturer på ben, är på uppgång. Men ett stort glas konjak, låg fetthalt mjölk kan hjälpa till att skydda mot benskörhet.

“Ett stort glas en dag av berikade mjölkprodukter kan ge en enkel, billig och effektiv, för att bromsa eller stoppa åldersrelaterad förlust av benmassa hos män, säger Robin Daly, en forskarassistent i Skolan av Träning och Nutrition Sciences vid Deakin University i Melbourne, Australien.

Åtminstone Förlust Av Ben Med Mjölk

Australiensiska forskare tog 167 män över 50 års ålder och slumpmässigt för att dricka ett glas mjölk som berikats med 1 000 mg kalcium och 800 internationella enheter D-vitamin dagligen eller att fortsätta på din vanliga kost.

Män av bentätheten-en indikator på styrkan i ben-var kontrolleras var sjätte månad för en period av två år.

Resultaten presenterades vid American Society of Bone and Mineral Research möte.

Forskarna fann att 88% av männen i gruppen av mjölk är uppfyllda i att dricka deras berikade mjölkprodukter. Männen hade ingen viktökning.

I slutet av studien, graden av benförlust var cirka 1,6% mindre än jämförelsegruppen. Det var Ingen skillnad i bentäthet i rygg.

Mjölk dricker också hade högre nivåer av D-vitamin och den lägsta nivåer av pth, som är ett hormon som bryter ner ben.

“Graden av benförlust var mindre i mjölk dricker, säger Daly. “Män lever längre och mer är att diagnosen osteoporos. Men, äldre män som vanligtvis inte dricker mycket mjölk.”

Ge Mjölk till en kuppGe Mjölk till en kupp

Den mjölk som används i studien innehöll betydligt högre halter av kalcium och vitamin D än mjölk på butikshyllorna.

Ett glas mjölk innehåller ca 300 milligram kalcium och nära 100 internationella enheter av vitamin D. Mjölk är inte befäst i Australien, säger Daly.

Kalcium hjälper till att hålla skelettet starkt. Och D-vitamin hjälper kroppen att bättre använda kalcium.

Komplettera mjölk och andra livsmedel med kalcium och D-vitamin inte bara för att öka bentätheten hos män, men i den allmänna befolkningen, liksom, säger han. “Människor måste träna mer och dricka mer mjölk.”

Trots det faktum att kvinnor som är mer utsatta för benskörhet, har informerats i årtionden att dricka mjölk och ta kalciumtillskott, män har inte fått samma budskap, säger han.

Elizabeth Shane, VD, Columbia University), professor i klinisk medicin, håller med.

“Ingen man dricker tillräckligt med mjölk”, säger hon.

Nya kostråd rekommenderar att dricka tre 8-ounce glas mjölk per dag. Istället för ett glas mjölk, och andra mejeriprodukter alternativ inkluderar: 1 dl yoghurt eller 1,5-2 gram ost. Detta skulle ge ca 900 mg kalcium och nära 300 internationella enheter av vitamin D.

I det förflutna, medicinsk forskning som avser huvudsakligen manliga deltagare. Men, benskörhet forskning lägger mer tonvikt på kvinnor på grund av deras ökade risk att drabbas av benskörhet, säger Shane.

“Detta är ett av de få områden där kvinnor besegrade män. Nu forskarna söker män och kvinnor i termer av benskörhet, säger hon.

Frakturer Av Sjukdomen

Benskörhet är en sjukdom som försvagar ben, ökar risken för plötslig och oväntad frakturer. Kvinnor är fyra gånger mer benägna än män att utveckla osteoporos.

Många gånger, benskörhet upptäcks inte förrän försvagade ben orsaka potentiellt handikappande frakturer, oftast i rygg eller höfter.

Fram till ca 30 års ålder, en person som normalt bygger mer ben än det förlorar. Under den åldrande processen, ben-nedbrytning börjar att växa snabbare än ackumulering av ben, vilket resulterar i en gradvis förlust av benmassa. När denna förlust av ben når en viss punkt, en person som har osteoporos.

5 Steg för att Spara Dina Ben5 Steg för att Spara Dina Ben

Utövandet. Motion gör att ben och muskler starkare och hjälper till att förhindra benförlust. Det hjälper dig också att hålla sig aktiva och rörliga. Viktbärande övningar, gjort minst tre till fyra gånger i veckan, är det bästa för att förebygga osteoporos. Promenader, jogga, spela tennis, dansa är alla bra viktbärande övningar.

Äter mat med hög halt av kalcium. Att få tillräckligt med kalcium under hela ditt liv bidrar till att bygga upp och bibehålla starka ben. Usa rekommenderade dagliga intaget (RDI) för vuxna med låg genomsnittlig risk att utveckla osteoporos är 1 000 mg. För dem som har hög risk att utveckla benskörhet, osteoporos, som postmenopausala kvinnor, RDA ökar till 1 500 milligram. Utmärkta källor av kalcium är mjölk och mjölkprodukter (låg-fett-versioner rekommenderas), konserverad fisk med ben som lax och sardiner, mörkgröna bladgrönsaker som grönkål, grönkål och broccoli, kalcium-berikade juice och bröd gjort med kalcium-berikade mjöl.

Kalcium. Kalciumkarbonat och kalcium citrat är bra former av kalcium-tillskott. Vara noga med att inte ta mer än 2 000 milligram kalcium per dag väldigt ofta. Detta belopp kan öka din risk för att utveckla njurproblem.

Den d-vitamin som kroppen behöver vitamin D för att absorbera kalcium. Att vara i solen för 20 minuter varje dag hjälper de flesta människors kroppar för att göra tillräckligt med vitamin D. du kan också få D-vitamin från ägg, fet fisk som lax, spannmål och mjölkprodukter berikade med vitamin D, samt kosttillskott. Personer i åldern 51 till 70 bör få 400 internationella enheter varje dag och människor som är äldre än 70 år bör få 600 internationella enheter. Mer än 2 000 internationella enheter av D-vitamin varje dag rekommenderas inte eftersom det kan skada njurarna och även en lägre benmassa.

Alkoholen. För mycket alkohol kan skada dina ben och öka risken för att ramla och bryta ett ben.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *